Werkwijze
De psychologische behandeling begint met een intakegesprek. In dit gesprek deel je je verhaal en je wensen en zal ik veel vragen stellen. In het tweede gesprek deel ik het behandelplan met je en wordt de psychologische behandeling gestart. In het behandelplan staat o.a. de (beschrijvende) diagnose en het aantal verwachte sessies.

Als je twijfelt of de hulp die ik bied bij je past dan kunnen we eerst vrijblijvend kennismaken via een gratis telefonisch gesprek (ca. 15 minuten). We kunnen dan bespreken welke vragen en wensen je hebt, en leg ik je voor hoe onze gesprekken eruit kunnen zien. Indien je besluit om samen verder te gaan dan starten we met een intakegesprek. Hierna volgt de psychologische behandeling.

Ik heb op dit moment een wachttijd van ca. 3 tot 4 weken.

Behandel-/therapievormen
Ik maak gebruik van verschillende therapievormen, zoals inzichtgevende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie, EMDR, mindfulness, zelfcompassie en lichaamsgerichte therapie. Ik stem de hulp af op jou en wat jou aanspreekt. Ik hoor altijd graag of iets je wel of niet heeft geholpen of je aanspreekt. Mijn streven is om je eigen veerkracht en je zelfoplossend vermogen te vergroten.

Afspraak maken
Wil je aan de slag met een psychologisch traject om van je klachten af te komen en te groeien op persoonlijk vlak?
Je kunt me bellen, sms’en of mailen voor een afspraak.

Voor meer informatie zie meest gestelde vragen onderaan de pagina van het hulpaanbod.